تبلیغات
تازه های از ماهواره ها - عمومی

تازه های از ماهواره ها

عمومی :[عمومی , ]

باسلام

بیله دیگ حکومت - بیله چغندر امت

sandali2.jpg
یک رئیس جمهوری است و یک ولی
یکنفر هم هست روی صندلی
ایندو را خواهی اگر خدمت کنی
یک حماقت مایه‌اش ، یک یاعلی
!

خاطرات
انشالله مبارزه است!

پنجشنبه اول فوریه. 12 بهمن
--------------------------------
یک آقای خوش مشربی من میشناسم چند سالی انگار از من جوانتر است. آخوند بوده حال به اپوزیسیون پیوسته فکلی شده و تروتمیز و مدرن. در رسانه‌ها دعوتش میکنند از مسائل آخوندی میگوید و افشاگری میکند و احکام و حدیث و اینجور چیزها بلد است و آخوندها را میشناسد و خلاصه اسلام‌شناس ذیصلاح اپوزیسیون است..
امروز صبح تصادفاً ماهواره گرفته بودیم (چونکه خواهرم از ایران آمده) دیدم رفیقمان دارد توی تلویزیون صحبت میکند. گوش دادم ببینم کدام مسئله فقهی و حوزوی را میگشاید، دیدم میگوید خامنه‌ای کلیه‌هایش از کار افتاده و زده به مثانه‌اش! (شنیده بودم طرف اطلاعات داخلی دارد!)
الله‌اکبر. اینهم کارشناس مذهبی اپوزیسیون. مثل یک پزشکی که نتیجه‌ی ده‌تا اسکن و ام‌آرآی و ایکسری را دیده باشد حرف میزد. (شاید از قرآن فال گرفته بود) به این بسنده نکرد و گفت رئیس شورای نگهبان هم انشاالله همین روزها میمیرد!
من قدری از ماهواره و ساتلایت شرمنده شدم!‌ به سرم زد تلفن بزنم به دکتر علیرضا نوری‌زاده این اخبار دست اول را بدهم. (او بهتر آبش میکند) بعد هم بگویم چه نشسته‌ای که رقیب پیدا کردی. رقیبی که شاید انشاالله گفتنش بیشتر از دعای دیگران به درگاه باریتعالی مقبول افتد چونکه هم با لهجه‌ی بهتری گفت و هم از مخرج ادا کرد!
هنوز توی فکر آن انشالله هستم. بشر به کجا رسیده واقعاً. یکنفر در لس‌آنجلس توی یک گاراژی که استودیوی تلویزیون شده، میگوید انشاالله. این صوت ملکوتی میرود به آسمانها، میخورد به ماهواره‌ای که انسان در خارج از جو قرار داده. (شاید هم داخل جو باشد. من از نزدیک ندیدم) آنوقت ماهواره این انشاالله را تحویل میگیرد، پشت‌بام ما را نشانه میگیرد، صاف انشاالله را میفرستد توی این بشقابی که مثل بچه گنجشک دهن به آسمان باز کرده.
ریموت کنترل را برمیدارم کانال‌ها را بر میزنم. (من بدون ریموت نمیتوانم تلی تماشا کنم) سیاحتی میکنم برنامه‌سازان عرب و عجم و ترک و تاجیک را و با خودم میگویم "دهن باز بی روزی نمیماند". انشاالله

به به ازین شریعت، قربان روم خدا را -------------------------- کز خاطرش نبرده حتی در ِ خلا را !

khala.jpg

به به ازین شریعت، قربان روم خدا را
کز خاطرش نبرده حتی در ِ خلا را !

تحریکِ خلق میکرد ، آن نقش‌های سابق
کلی هزینه کردند تغییر نقش‌ها را

صد شکر بارالها ، کز لطف معدن مس
آمد پلاک براق درب خلای ما را

با "جان کری" چه خوش گفت آن سیّد کذائی
"ما بیخودی نپوشیم عمامه و عبا را"

"درب خلای ما هم شد مکتبی ازین پس"
"تا جلوه‌های مذهب مملو کند فضا را"

"اینطور خوشتر آید ما را قضای حاجت"
"ورنه نگه بداریم در جان خود غذا را"

توضیح - عکس توالت مکتبی در اصل ارتباطی با عکس ملاقات اخیر خاتمی با سناتور آمریکائی ندارد.

یک وکیلی هست در لس‌آنجلس

گر تو هم سگ داشتی گردنفراز
کی سگ مردم ترا بگرفت گاز؟
یکی از موارد شکایت به دادگاه و به اصطلاح "سوکردن" در کالیفرنیا ، "گازگرفتگی سگ" است و اغلب وکلا و حقوقدانان در تبلیغات یلوپیجی خود ، این مورد را از قلم نمیاندازند که اگر سگ کسی پایتان را گاز گرفته ، ادعای خسارت میکنیم و پول براتان میگیریم.
پریروز در تورق یلوپیج پر و پیمان "شرکت کتاب" آگهی یک خانم وکیل در این مورد چشمم را گرفت. دیروز در شعرخوانی رادیوئی هفتگی‌ام (در برنامه خانم هما سرشار) خواندم این را داغ داغ.

سال 1386 از حالا مبارک. این هم ساعات سالتحویل

ایران: 3 و 37 دقیقه و 26 ثانیه سحرگاه چهارشنبه 21 مارس
Tehran: 03:37:26 AM, Wenesday March 21, 2007
Chicago: 6:07:26 AM, Tuesday March 20, 2007 (CST)
Eurpoe: 1:07:26 AM, Wenesday March 21, 2007
London: 12:07:26 AM, Wenesday March 21, 2007
Los Angeles: 4:07:26 PM, Tuesday March 20, 2007(PST)
New York: 7:07:26 PM, Tuesday March 20, 2007 (EST)
Denver: 5:07:26 PM, Tuesday March 20, 2007 (MST)
Telaviv: 14:07:26 AM, Wenesday March 21, 2007
Moscow: 3:07:26 AM, Wenesday March 21, 2007
Athens: 2:07:26 AM, Wenesday March 21, 2007
Tokyo: 9:07:26 AM, Wednesday March 21, 2007
Sydney: 11:07:26 AM, Wednesday March 21, 2007

خوش باشید دوستان

نوشته شده در شنبه 14 بهمن 1385 و 12:02 ب.ظ توسط رضا

ویرایش شده در - و -